Rupa Huawei P10 Jelas Tak Berbeza

by Edisi Viral


HOME Posted on 15 Feb 2017 11:01:15


Minggu ini Huawei telah mengesahkan penyertaan mereka dalam MWC tahun ini dan akan mengumumkan Huawei P10 beserta sebauh jam tangan Android Wear. Hari ini, satu laman web telah mendedahkan rupa paras Huawei P10 secara menyeluruh untuk tatapan semua.

-

Menerusi maklumat yang dikongsi, fizikal P10 tak jauh bezanya daripada P9. Kedudukan port, kamera, flash, dan speaker berada di tempat yang asal. Bahagian bawahnya menepatkan port USB Type-C dan port audio 3.5mm. Butang kuasa dan bunyi pula terletak di bahagian sisi kanan.

-

-

Perbezaan ketara P10 berbanding P9 adalah pengimbas cap jarinya kini berada di hadapan, bersama-sama butang perumah yang sebelum ini tiada. Dua varian yang berbeza daripada segi paparan, luas RAM, dan luas storan akan diumumkan.

-

Huawei P10 mempunyai storan bermula 32GB dan RAM 4GB manakala Huawei P10 yang lebih besar mempunyai storan bermula 64GB dan RAM 4GB.

-

Pada spesifikasi dalaman, telefon ini menggunakan cip pemproses Kirin 960, sama seperti yang digunakan pada Mate 9. Ia mengekalkan konfigurasi kamera berkembar dengan kamera belakang 12MP dan kamera selfie 8MP.

-

[: 91mobiles]

-

Rupa Huawei P10 Jelas Tak Berbeza TheSkop.Related News


Leave a Comment:

Search
Side News