Cinta Antara Zul Ariffin Dan Gayatri Su Lin Pillai Kembali Berputik?

by Edisi Viral


HOME Posted on 19 Feb 2017 21:00:41


Khabar berakhirnya kisah cinta Zul Ariffin dan Zahirah Macwilson sudah lama kita dengar bukan? Malangya, Zul mahupun Zahirah tidak mahu mengesahkan soal berkenaan dan membiarkan ia terus menjadi teka-teki.

-

-

Terbaru, menerusi ruangan Cik Pang di Harian Metro, Zul dikatakan sudah putus bersama Zahirah Macwilson dan kembali rapat dengan bekas kekasihnya, penerbit Gayatri Su Lin Pillai.

-

Untuk pengetahuan anda, Gayatri adalah penerbit bersama bagi filem J Revolusi dan dikatakan mereka berdua sering bersama di set penggambaran filem berkenaan. Malah, Zul dilihat pernah keluar bersama Gayatri dan memandu kereta milik wanita itu.

-

-

Walaubagaimanapun, jangan salah faham. Gayatri bukanlah punca hubungan Zul dan Zahirah berakhir. Mereka rapat selepas Zul sah putus cinta dengan Zahirah.

-

Jika berita ini benar, kami harap Zul boleh tampil menjelaskan status hubungan beliau bersama Gayatri dan mungkin boleh mengesahkan apakah benar beliau dan Zahirah sudah membawa haluan masing-masing seperti yang dikatakan.

-

Berita : Harian MetroRelated News


Leave a Comment:

Search
Side News