Lelaki ‘sound’ gadis dambakan layanan pakwe seperti Hafiz Mahamad

tnggl


Anda kenal dengan Hafiz Mahamad, jejaka tampan yang layan kekasihnya bagaikan princess tu? Mesti kenal kan. Lelaki tu punya sweet sampaikan gadis-gadis sana di luar sana jealous dengan ‘kebahagiaan’ yang mereka miliki seperti mana anda tengok di laman instagram pasangan ni. Hmm, takpe lah lelaki tu dah banyak duit, nak buat surprise tiap-tiap hari pun boleh.


Baca artikel sebelum: Trending! Hafiz Mahamad sanggup sewa limosin sambut hari lahir kekasih dan layan bak princess


Tapi bila kaum lelaki yang kena tag dengan girlfriend diorang sendiri tu yang tak sedap hati. Maklum lah, si boyfriend ni pun tengah berhempas pulas nak kumpul duit untuk kesenangan di masa akan datang. Nah, kepada kaum wanita di luar sana baca teguran sinis lelaki ni mengenai hal tersebut. Baca dan hadam kan huhu.


Untung lah dapat surprise ‘grand’ cenggini


Screen Shot 2016-06-20 at 3.02.40 PM


Post diatas ni telah mendapat perhatian netizen terutama sekali bagi kaum wanita yang dah ada pakwe tu. Untung la kekasih Hafiz ni dapat layanan istimewa macam tu. Tapi persoalannya, kenapa nak kena tag boyfriend kat post/video tu? Jealous ke macam mana?


Susulan isu itu, ini teguran lelaki mengenai hal tersebut. Macam mana pendapat anda? Setuju?


Lain orang, lain cerita


Screen Shot 2016-06-20 at 3.12.33 PM


Kalau nak surprise macam tu, pergi la cari lelaki kaya


 


Screen Shot 2016-06-20 at 3.12.42 PM


‘Korang tak tahu pakwe korang sebenarnya simpan semua surprise lepas kahwin?’


Screen Shot 2016-06-20 at 3.12.49 PM


Pakwe korang tak pernah buat korang bahagia ke


Screen Shot 2016-06-20 at 3.13.09 PM


Sumber: Twitter


 


Sumber: Oh Bulan