Erra Fazira Akhirnya Akui Bercinta Dengan Shahir AF

SETELAH beberapa tahun heboh dengan gosip dirinya bercinta dengan Shahir Zawawi, Erra Fazira akhirnya mengakui sedang menjalin hubungan istimewa dengan juara Akademi Fantasi musim-8 itu.


Pengakuan itu dibuat susulan, Shahir telah membuka mulut mengenai status mereka.


erras.transformed_0


Menurut Erra, 42, keluarga Shahir telah merestui hubungan mereka namun masih belum ada perbincangan di pihak keluarganya.


Pun begitu, Erra menafikan khabar angin yang mereka sudah mempunyai tarikh bagi melangsungkan hari bahagia mereka.


“Sebenarnya, dia (Shahir) yang patut membuka mulut dalam perkara ini kerana dia lelaki. Tetapi, setelah dia menyatakan perkara sebenar mengenai perhubungan kami bermakna dia benar-benar serius.


“Apapun, saya berasa lega kerana ibaratnya separuh beban saya sudah diluahkan oleh dia. Namun, dakwaan yang mengatakan kami akan bertunang atau berkahwin selepas hari raya ini sama sekali tidak benar.


“Saya tidak mahu tergesa-gesa membincangkan soal berumah tangga kerana masih terlalu awal dan belum lagi memasuki fasa seterusnya.


“Saya belum lagi memberitahu ibu saya mengenai perhubungan ini. Insya-Allah, kalau ada jodoh, saya mengharapkan perkahwinan kali ini yang terakhir dan kekal selamanya,” katanya kepada BH Online.