Beli carpet secara online nak letak dalam bilik tapi tak sangka saiznya…


Shopping online

Gambar hiasan.




Shopping secara online ni memang best sebab mudah dan menjimatkan masa selain dari kita tak perlu keluar rumah, redah kesesakan lalu lintas semata-mata nak beli barang.


Kadang kala proses pembelian secara online ini boleh jadi mengecewakan apabila barang yang dibeli tak sama seperti yang dipaparkan di dalam gambar.


Samalah macam kes kat bawah ni. Beli lain, hasilnya lain.


funny-online-shopping-fails-14-576d01775d6a4__700

funny-online-shopping-fails-5-576cf29c050c5__700


funny-online-shopping-fails-43-576d2c4696f0d__700


funny-online-shopping-fails-9-576cf91603f73__700


funny-online-shopping-fails-11-576cfedc84d5a__700


funny-online-shopping-fails-13-576d0057a36f1__700


Sebenarnya tak salah pun nak shopping secara online ni, cumanya anda perlu berhati-hati. Kalau rajin bacalah review reputasi syarikat tu dulu sebelum shopping.


Imej: Bored Panda


Sumber: Saja Kongsi